diumenge, 14 de desembre del 2008

Semifinals del Campionat de Catalunya d'Excarceració


El divendres 6 de març es va celebrar la prèvia del concurs d'excarceració dels bombers de la Generalitat al parc de Tarragona.

Es van presentar un total de 7 equips de les regions de Tarragona i Terres de l'Ebre, tres del parc de Reus, tres més del nostres parc (un equip del torn C, un altre del torn D i un combinat entre el torn A i B) i un equip del parc d'Amposta. A última hora va causar baixa l'equip de Montblanc que també anaven a pendre part de l'exhibició.

A les 10:00 del matí començava el concurs i s'allargava fins ben entrades les 6 de la tarda. Obria foc l'equip d'Amposta i tancava l'equip del torn D de Tarragona.
Va sorprendre gratament la gran quantitat de públic que es va acostar al nostre parc durant tot el dia, animant constanment a tots i cadascun del participants. Tots els equips es van esforçar d'allò més per poder realitzar les maniobres d'excarceració el més ràpides i eficaces possible, aconseguint, alguns més que altres, sortir satisfets de la feina realitzada.

Aquestes prèvies s'aniran realitzant per totes les regions per poder reunir a Sabadell els dies 2, 3 i 4 d'abril els 20 millors classificats. El que guanyi d'aquests i el segon classificat aniran a Màlaga al campionat d'Espanya d'excarceració.

Recordar que el nostre parc organitza el dia 24 d'abril la Jornada d'Excarceració pertanyent als actes del 150 aniversari. En ella es preveu que vinguin varis equips d'àmbit estatal per a poder contrastar diferents aplicacions de treball i maniobres.


Si adelanteu el següent video fins al minut 03:55 veureu la prèvia d'excarceració d'avui al TN comarques.Si algú disposa d'alguna foto del dia d'avui, la pot enviar a la següent adreça: bomberstgn@gmail.com Totes les fotogràfies que recopilem les anirem penjant a la nostra web.